Brichete susceptibile a fi contrafăcute, ridicate de poliţişti

421
Brichete susceptibile a fi contrafăcute, ridicate de poliţişti - brichete-1609252946.jpg

Articole de la același autor

Poliţiştii de la transporturi maritime au ridicat, în vederea indisponibilizării, 1.100 de brichete din plastic și metal, mărfuri susceptibile a fi contrafăcute, dar și 300 de tabachere nedeclarate, în valoare de aproximativ 7.000 de lei.

În cursul zilei de astăzi, poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime, în colaborare cu polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime, împreună cu specialiști din cadrul Biroului Vamal Constanţa, au verificat, în Portul Constanţa, un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială din București.

În urma controlului containerului, poliţiştii au descoperit 1.100 de bucăți de brichete din plastic și metal, având însemnele unor mărci înregistrate, susceptibile a fi contrafăcute.

Totodată, au fost identificate 300 de bucăți de tabachere, bunuri nedeclarate la autoritatea vamală.

„Mărfurile, în valoare totală de 7.000 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punere în circulație de mărfuri contrafăcute și depunerea de documente nereale la autoritatea vamală. Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale”, transmit reprezentanţii IPJ Constanţa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8637 secunde