Alături de Crucial Systems

Brother revine în forță pe piața soluțiilor pentru consumatori și companii mici

257

Articole de la același autor

Compania Brother a lansat, ieri, pe piața locală, alături de partenerul Crucial Systems, noua gamă de imprimante și multifuncționale laser monocrom A4, dedicate atât utilizatorilor casnici, cât și afacerilor mici. Brother vizează pentru 2013 o creștere de peste 25% pe piața multifuncționalelor laser mono A4.

Brother este unul dintre cei mai mari dezvoltători de tehnologii de imprimare și comunicare. Noua gamă a fost creată special pentru a veni în întâmpinarea nevoilor specifice ale piețelor în dezvoltare. Cele trei modele noi, imprimanta HL-1110E, multifuncțio-nalul DCP-1510E și multifuncționalul cu fax MFC-1810E, sunt proiectate pentru a îndeplini cerințele actuale de fiabilitate, calitate înaltă și costuri reduse. Prin lansarea acestei game entry level, Brother vizează pentru 2013 o creștere de peste 25% a cotei pe piața multifuncționalelor laser mono A4. Pe lângă lansarea de soluții entry level, Brother continuă strategia de consolidare pe segmentul de business prin promovarea soluțiilor cu valoare adăugată.

Costuri reduse și garanția calității

Brother Central & Eastern Europe - reprezentanța din România a încheiat anul 2012 cu o cifră de afa-ceri de 2,6 milioane euro, iar pentru 2013 estimează o creștere de 16%, cu un rezultat de peste trei milioane euro.

"Revenirea pe piață cu modele entry level vine în întâmpinarea nevoilor clienților noștri de a avea echipamente de printing cu costuri reduse și care, în același timp, au garanția calității și a unei funcționări eficiente, pe termen lung", a explicat Monica Otlăcan, National Sales Manager Brother România.

Noile modele sunt extrem de fiabile, beneficiind de o garanție de trei ani și oferă în același timp costuri mici de achiziție și utilizare. Modelele dispun de elemente îmbunătățite de design, precum un ghidaj mai lung pentru hârtie, ce reduce riscul unei alimentări greșite, un traseu mai scurt de doar 220 mm, un sistem de prevenire al îndoiturilor și un sistem dual de role ce preia și separă hârtiile mai eficient, probabilitatea unor blocaje de hârtie fiind mult redusă. Proiectate pentru viteză, cu modele ce imprimă până la 20 de pagini pe minut, imprimantele și multifuncționalele Brother laser monocrom asigură o productivitate mai mare acasă sau la birou. Totodată, ele sunt eficiente din punct de vedere energetic, datorită  Certificării ENERGY STAR.

100 de pagini pe minut

Brother continuă la nivel internațional investițiile în inovație, HL-S7000DN fiind un echipament de imprimare inkjet cu viteză de 100 ppm care urmează a fi lansat și în România. Tehnologia de imprimare cu un cap liniar de 21,5cm și 5.198 duze permite imprimarea pe toată lățimea paginii. Are de asemenea un consum redus de energie, mai mic decât al echipamentelor laser. Modelul este vârful de lance în promovarea soluțiilor Managed Print Services. De altfel, potrivit com-paniei, la sfârșitul lui 2014, MPS va constitui 50% din totalul cifrei de afaceri din "Printing".

Crucial Systems - de peste 15 ani în domeniul tehnologiei

Crucial Systems activează de mai bine de 15 ani ca deschizător de drumuri în domeniul noilor tehnologii informatice și își propune să ofere servicii complete și personalizate în domeniul IT și al consul-tanței pentru clienții și partenerii săi, cu rezultat direct în creșterea eficienței activității acestora.

"Compania noastră gestionează un stoc de piese de schimb și echipamente de back-up suficient pentru a asigura 100% condițiile de service stabilite cu fiecare client al său cu care derulează o relație contractuală. Brother este unul dintre partenerii Crucial Systems. Noi suntem un integrator de sisteme, care oferă soluții de IT personalizate, conform cu dorințele clienților și categoria lor. Avem soluții pentru piața de small office, pentru middle market și pentru corporațiile mari. În cadrul acestui eveniment s-au prezentat câteva noutăți ale furnizorului nostru, Brother", precizează Cătălin Anghel, director de vânzări Crucial Systems. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9012 secunde