Bucăţi, posibil dintr-o dronă rusească, găsite la Tulcea! Ministrul Apărării a confirmat

1446
Bucăţi, posibil dintr-o dronă rusească, găsite la Tulcea! Ministrul Apărării a confirmat - dronaruseascaorlan1001-1693998288.jpg

Articole de la același autor

Bucăţi dintr-o dronă rusească au fost găsite pe teritoriul României. Ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, a confirmat informaţia pentru Antena 3 CNN.


Potrivit primelor informaţii, obţinute în exclusivitate de Antena 3 CNN, mai multe bucăţi dintr-o dronă folosită de Rusia pentru atacurile asupra unor ţinte din Ucraina au fost găsite în România, ceea ce înseamnă că drona s-a prăbuşit pe teritoriul României.


Descoperirea a fost făcută în judeţul Tulcea, în zona localităţii Plauru, la graniţa cu Ucraina, după atacurile de noaptea trecută asupra porturilor de la Dunăre ale Ucrainei.

Iniţial, informaţiile au fost furnizate de Ucraina, iar acestea au fost verificate de reporterii Antena 3 CNN. La faţa locului s-au deplasat, astăzi, echipe ale MApN, inclusiv ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, pentru a căuta resturile dronei prăbuşite.

"Noi am acoperit o zonă foarte mare, inclusiv zona despre care au fost discuţii în spaţiul public şi confirm că s-au găsit bucăţi care ar putea fi o dronă", a declarat ministrul Apărării în exclusivitate pentru Antena 3 CNN.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5302 secunde