Bulgar prins în timp ce voia să intre ilegal în România! Ce spun polițiștii despre acest caz

162
Bulgar prins în timp ce voia să intre ilegal în România! Ce spun polițiștii despre acest caz - bulgarprins-1572421831.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat, în apropierea frontierei de stat, un cetățean bulgar care a încercat să intre ilegal în România din Republica Bulgaria, pe jos, pe la "frontiera verde". Persoana în cauză a fost predată autorităților de frontieră bulgare, în vederea continuării cercetărilor.


Ieri dimineață, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Ostrov au depistat pe direcția localității Ostrov, județul Constanța, o persoană de sex masculin care se deplasa pe jos, dinspre frontiera cu Bulgaria spre interiorul țării. 


Deoarece persoana în cauză nu își justifica prezența în zonă, aceasta a fost condusă la sediul Sectorului Poliției de Frontieră, pentru cercetări. Astfel, polițiștii de frontieră au stabilit că cel în cauză este un cetățean bulgar, în vârstă de 54 de ani. 


În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia.


Totodată, au fost întreprinse demersurile necesare pentru punerea în aplicare a acordului de readmisie încheiat între cele două state, cetățeanul bulgar fiind predat autorităților din țara vecină, pentru continuarea cercetărilor și dispunerea măsurilor legale care se impun.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0636 secunde