Bunicul violator și-a jucat ultima carte

807
Bunicul violator și-a jucat ultima carte - bunic-1316209495.jpg

Articole de la același autor

Magistrații de la Curtea de Apel Constanța au refuzat, vineri, să-l pună în libertate pe Ion Haralambie, de 65 de ani, din localitatea General Scărișoreanu, care este acuzat că a violat-o, constant, în ultimii șase ani, prin constrângeri și amenințări, pe nepoata concubinei sale, acum în vârstă de 14 ani.
În fața magistraților constănțeni, Haralambie și-a jucat ultima carte, el fiind de acord să dea declarație cu speranța că-i va convinge pe aceștia să-l pună în libertate. Ce le-a spus judecătorilor? A început prin a încerca să-și demonteze propria declarație dată în fața polițiștilor. "Am recunoscut fapta în declarația olografă pentru că am fost bătut de 15 - 20 de polițiști, în sediul Poliției din Topraisar", a spus Haralambie, precizând apoi, la solicitarea instanței, că nu a făcut plângere împotriva acestor abuzuri și nici nu a fost la vreun medic. Mai mult, el le-a spus judecătorilor că a ajuns în această situație pentru că fosta concubină, cu care a trăit patru ani, vroia să se cunune cu el, iar el a refuzat-o. "A vrut să mă bage la pușcărie ca să-i rămână ei casa! A vrut să se răzbune pentru că nu am vrut să mă căsătoresc cu ea!", a mai declarat individul.
Avocatul acestuia a făcut referire la o declarație pe care ar fi dat-o bunica minorei la un moment dat, respectiv fosta concubină a lui Haralambie, în care aceasta spunea: "Mă simt geloasă pe nepoata mea, că de fiecare dată când îl vede pe soțul meu îi sare de gât".
Toată povestea privind violurile repetate asupra fetei au ieșit la iveală săptâmâna trecută când fata a fost sechestrată la Haralambie în locuință. Tatăl fetei, îngrijorat că minora nu vine acasă, a început să o caute prin sat, așa ajungând la domiciliul fostului concubin al bunicii. Abia atunci minora a decis să le povestească despre coșmarul pe care l-a trăit în ultimii ani.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 12 Septembrie 2011
Stire din Eveniment : Bestia cu chip de…bunic
Vineri, 26 August 2011
Stire din Eveniment : Bestii cu pantalonii-n vine
Pagina a fost generata in 0.3569 secunde