Bunuri de peste 90.000 de lei, confiscate în Portul Constanța Sud Agigea

Vineri, 15 Ianuarie 2021, 14:31
226
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație de mărfuri contrafăcute, în urma descoperirii, împreună cu lucrătorii vamali, într-un container sosit din China, a unor bunuri în valoare de 92.500 lei.
La sfârșitul anului trecut, pe 22 decembrie, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au participat la controlul amănunțit efectuat de către lucrătorii vamali din cadrul Biroului Vamal Constanța Sud la un container sosit din China, care avea ca destinatar o societate comercială din Bucureşti. În urma controlului, au fost descoperite 120 pachete cuţite susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unei mărci cunoscute, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.
Astfel, în data de 14.01.2021, poliţiştii de frontieră s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate. 
Bunurile, dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, ar fi avut valoarea totală de aproximativ 92.500 lei.


Pagina a fost generata in 0.2186 secunde