Bunuri în valoare de peste 100.000 de euro, confiscate în Portul Constanța Sud Agigea

156
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă și lucrătorii vamali au efectuat, la rampa existentă în cadrul PPF Constanța Sud Agigea, controlul a trei containere sosite din China pe adresa unor societăți comerciale cu sediul în București. 

În urma controlului au fost descoperite 7.120 de mulinete Cobra, 600 de mături electrice Swivel Sweeper, 3.600 de căni ceramice Nescafe și 4.200 de accesorii de păr Hello Kitty. Marfa purta însemnele distinctive ale unor mărci cunoscute și a fost ridicată în vederea confiscării de către lucrătorii vamali pentru a fi trimisă spre expertizare.

Dacă ar fi fost vândute pe piață la prețul produselor originale, valoarea totală a mărfurilor s-ar fi ridicat la aproximativ 113.000 de euro.

Polițiștii de frontieră au întocmit administratorilor societăților comerciale în cauză, un cetățean chinez, în vârstă de 43 ani, cu reședința în București, respectiv un cetățean român, de 33 ani, cu domiciliul în București, dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 30 Ianuarie 2013
Stire din Eveniment : Marfă confiscată de vameși, la Agigea
Pagina a fost generata in 0.3306 secunde