CADAVRU descoperit la marginea Constanței, în pădure - UPDATE

171
CADAVRU descoperit la marginea Constanței, în pădure - UPDATE - criminalist150971343376714-1394794815.jpg

Articole de la același autor

Cadavrul unui bărbat a fost găsit, în urmă cu puțin timp, în liziera de la marginea municipiului Constanța, la ieșirea spre localitatea Valu lui Traian. Cazul a ajuns în atenția Secției 4 Poliție, care au demarat o anchetă pentru a stabili în ce condiții a murit bărbatul. 
Acesta a fost identificat ca fiind un bolnav psihic, reclamat ca dispărut de aproximativ trei săptămâni. La fața locului urmează să desfășoare cercetări polițiștii criminaliști și ofițerii de la Serviciul Investigații Criminale, pentru a stabili dacă bărbatul a fost ucis, a ales să-și pună capăt zilelor sau a murit din alte cauze. 


UPDATE - Potrivit reprezentanților Poliției Constanța, cadavrul găsit la marginea Constanței aparține unui bărbat de 59 de ani, din satul Runcu, comuna Pantelimon, care figura ca dispărut de acasă de pe 27 februarie. Din primele informații, nu există urme vizibile care să indice o moarte violentă. Cauza decesului va fi stabilită însă în urma efectuării necropsiei. 


UPDATE - Rudele bărbatului găsit în liziera de la marginea Constanței, la ieșirea spre Valu lui Traian, au ajuns la fața locului și l-au recunoscut pe bărbat. Acestea au povestit oamenilor legii că bărbatul a dispărut pe 27 februarie, după ce a fost la o pomană în Valu lui Traian. Oamenii legii bănuiesc că bărbatul s-ar fi sinucis, căci și în trecut ar fi amenințat că-și va pune capăt zilelor. Acest aspect va fi stabilit însă abia după necropsie. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5813 secunde