Călugăr fără permis, prins beat la volan, după ce a furat o mașină

539
Călugăr fără permis, prins beat la volan, după ce a furat o mașină - calugar-1510591697.jpg

Articole de la același autor

Un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din orașul Târgu Neamț, stabilit în orașul Murfatlar, le-a dat bătăi de cap polițiștilor constănțeni.

Florin Ionuț Dușciuc a ales să vină în Dobrogea, în încercarea de a-și schimba viața, pentru a fi călugăr. Doar că viața de călugăr nu e atât de ușoară și ispitele sunt mari.

În urmă cu două zile, tânărul s-a cinstit la mănăstire cu mai multe pahare de vin și a furat o autoutilitară marca Ford, care aparținea lăcașului de cult. Acesta a pornit la drum și nu s-a oprit până nu a ajuns în orașul Cernavodă, acolo unde câțiva martori au sunat la 112, după ce l-au văzut pe Florin Dușciuc conducând haotic, din bordură în bordură.

Între timp, furtul autoutilitarei fusese reclamat, astfel că polițiștii l-au depistat pe tânăr la scurt timp. După ce a fost testat cu aparatul alcooltest, oamenii legii au stabilit că tânărul avea 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat. În plus, călugărul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Prejudiciul de aproximativ 1.000 de euro a fost recuperat și predat mănăstirii. În cauză a fost întocmit un dosar penal. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6454 secunde