Campanie de prevenire a consumului de droguri, la Constanța

462
Campanie de prevenire a consumului de droguri, la Constanța - 15133685115173367824964618115373-1479478415.jpg

Articole recomandate

Consumul de substanțe toxice este o realitate în rândul adolescenților, motiv pentru care această problemă trebuie privită cu seriozitate. De aceea, este foarte important ca cei mici să înțeleagă că doza de fericire, apreciere și respect nu vine dintr-un drog și că inevitabil, la un moment dat, acest lucru se va întoarce împotriva lor și le va ruina viața. 


Dat fiind faptul că tentațiile sunt la tot pasul - indiferent că vorbim de curtea școlii, cluburi sau scara blocului - educația riguroasă este cea care salvează vieți.

În acest context, ieri, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 5 "Nicolae Iorga" Constanța, Asociația Tomis Antidrog Constanța a derulat o campanie de informare și prevenire în rândul tinerilor. 


Acțiunea a avut ca țintă promovarea unui mediu activ și sănătos de petrecere a timpului liber, promovarea voluntariatului și a conceptului de cetățeni activi care își petrec o parte din timpul lor liber într-un mod constructiv, implicandu-se în rezolvarea problemelor societății în care trăiesc.

Implicarea activă a elevilor, alături de cadrele didactice și de conducerea școlii a făcut ca activitățile de dezbatere desfășurate la nivel de instituție să fie un real succes.

Sub sloganul "Alege să nu fii singur! Fii - DEPENDENT DE SĂNĂTATE!", Asociația Tomis Antidrog Constanța va continua și în viitor seria campaniilor informative, pentru ca elevii constănțeni să crească frumos, sănătos și fără tentații care să le distrugă viitorul.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0329 secunde