Campanii ale polițiștilor: copiii au primit "legitimații de milițian"

140
Campanii ale polițiștilor: copiii au primit

Articole de la același autor

Polițiștii din cadrul IPJ Constanța, împreună cu rutieriștii constănțeni au dat startul campaniilor de informare și sensibilizare a opiniei publice pentru părinții și copiii cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani. 




Oamenii legii le-au explicat copiilor, prin interactivitate, concursuri de creativitate, cântece și poezii pe tema siguranței lor, cum să reacționeze în situații de risc și la cine să apeleze când au o problemă. Toți copiii au primit  diplome de participare, legitimații de polițist pentru o zi, reviste, dulciuri, iar la final s-a organizat o tombolă, câștigătorul primind mascota concursului. 


Asigurați-vă că cel mic vă știe numărul de telefon 
"Supravegheați-l când se află la joacă, atunci când vă aflați la cumpărături și în zonele aglomerate, câteva clipe de neatenție fiind suficiente ca acesta să dispară sau să se accidenteze. Copilul trebuie să știe că are voie să plece doar cu permisiunea dumneavoastră și că trebuie să spună întotdeauna unde și cu cine pleacă. În concedii, acordați o atenție sporită supravegherii copilului dumneavoastră, aglomerația și mediul străin reprezentând factori de risc ce pot favoriza pierderea acestuia. Nu-l trimiteți singur la cumpărături, mai ales în locurile pe care nu le cunoaște. Asigurați-vă că știe numele și numărul de telefon al părinților, precum și adresa la care locuiește. Acesta trebuie să știe că, dacă se pierde de dumneavoastră, trebuie să rămână în zona unde v-a văzut ultima dată și să apeleze la un polițist sau la un adult însoțit de un copil", spun reprezentanții IPJ Constanța. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 27 Septembrie 2013
Stire din Sănătate : Campania "grijă pentru copii"
Joi, 26 Septembrie 2013
Stire din Politică-Administrație : Campanie de ecologizare, la Medgidia
Joi, 26 Septembrie 2013
Stire din Sănătate : Campanie de sănătate la Cernavodă
Sâmbătă, 08 Iunie 2013
Stire din Sănătate : Campanie de luptă împotriva hepatitei
Pagina a fost generata in 1.5133 secunde