Cap de familie la numai șase ani: Și-a văzut părinții cum sunt uciși

240
Cap de familie la numai șase ani: Și-a văzut părinții cum sunt uciși - baiat-1349858536.jpg
Această fotografie șocantă surprinde momentele oribile în urma unei tragedii din Guatemala, una dintre țările cele mai periculoase din lume.

Carlos Gonzalez Daniel, în vârstă de șase ani și sora sa mai mică, Izabel, de numai patru ani, sunt norocoși că sunt în viață după ce au reușit să se ascundă de persoanele înarmate care le-au ucis părinții și alte rude în satul Los Escobas, situat la 22 kilometri în sud de orașul Guatemala.

Șapte membrii ai familiei Gonzalez, inclusiv un copil de opt luni și un băiat de opt ani, au fost împușcați mortal de către un grup de străini. Se bănuiește că aceste crime au fost comise datorită unor discuții referitoare la unele drepturi financiare asupra pământului.

După crima sângeroasă, cei doi copii au revenit la locul crimei împreună cu autoritățile locale, pentru a le explica ceea ce au văzut.

Potrivit dailymail, Guatemala este una dintre cele mai periculoase țări, cu o rată de criminalitate mare, unde nu mai mult de 96% din crime rămân nepedepsite. Țara este foarte populată de către grupuri violente astfel făcând violența mult mai mare pentru cei săraci. Guvernul Guatemalei raportează că 6.500 de persoane au fost victimele unor crime violente în anul 2009 și aproape 6.000 de persoane au fost ucise în 2010, iar 41% din aceste decese au fost legate de traficul de droguri, în timp ce extorcarea de fonduri a fost o altă infracțiune comună.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 10 Octombrie 2012
Stire din Actual : Cel mai toxic loc de pe pământ
Pagina a fost generata in 0.2046 secunde