Cap tractor dispărut din Franța, găsit la graniță

213
Cap tractor dispărut din Franța, găsit la graniță - 6novgarda-1604659329.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Ostrov au depistat un cetățean român care conducea un cap tractor, căutat de autoritățile din Franța. 


Joi, 5 noiembrie, la Punctul de Trecere a Frontierei comun Ostrov-Silistra, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, un cetățean român, în vârstă de 42 de ani, la volanul unui ansamblu rutier format din cap tractor marca MAN și semiremorcă marca Krone.


În urma verificărilor suplimentare, polițiștii de frontieră au constatat că pentru capul tractor figurează o alertă în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, introdusă de autoritățile din Franța. Față de cele constatate, persoana în cauză a declarat că nu avea cunoștință despre faptul că autovehiculul ar fi fost căutat de către autorități.    
   
Mijlocul de transport, în valoare de 55.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Ostrov, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7665 secunde