CAPATOS, REACȚIE DURĂ VIZAVI DE PĂRINȚII COPIILOR ABUZAȚI DE PEDOFIL: "Este la fel de oribil ca ceea ce a făcut polițistul"

806
CAPATOS, REACȚIE DURĂ VIZAVI DE PĂRINȚII COPIILOR ABUZAȚI DE PEDOFIL:

Articole recomandate

Dan Capatos a făcut o dezvăluire în emisiunea sa, XNS. Capatos spune că părinții copiilor abuzați i-au cerut bani pentru a apărea la emisiuni TV, fără a avea identitatea protejată. Realizatorul TV spune că i se pare un lucru absolut oribil, pentru că absolut toată lumea va ști cine sunt copiii abuzați, cu urmări foarte grave asupra viitorului lor, scrie dcnews.ro


Interviurile cu părinții copiilor abuzați de polițistul de la rutieră în lift a fost difuzat la toate televiziune cu protejarea identității persoanelor. Astfel a putut fi protejată și identiatea copiilor molestați. Dan Capatos spune că deși toată lumea a respectat acest aspect moral, reglementat chiar de legile CNA, părinții copiilor au cerut bani pentru a apărea la emisiuni TV, un aspect foarte grav care poate duce la identificarea celor mici.

"Acești părinți au profitat de această dramă a copiilor lor și au cerut bani pentru a apărea la televizor, ceea ce s-a întâmplat. Nu la noi, probabil în alte părți. Apărând neblurată imaginea lor, în toată splendoarea lor, imediat asociindu-se părintele cu victima și de aici o întreagă nebunie. Asta e de domeniul incredibilului: să exploateze această nefericire a propriilor copii în folosul lor, să intre un bănuț la ei în buzunar," a spus Capatos la Xtra Night Show.

El consideră că intenția părinților de a cere bani pentru a apărea la televizor cu toate că pot exista consecințe asupra copiilor, este comparabilă cu fapta polițistului abuzator.

"Asta mi se pare absolut oribil. Este la fel de oribil ca ceea ce a făcut polițistul. Părinții au cerut bani și avem dovada. Îi avem înregistrați. Au cerut o sumă destul de mare de bani. Mai mult, au acceptat să apară imediat la televizor, facându-se asocierea cu copilul. De mâine, colegii lor de la școală vor ști că ei sunt abuzați. Nu fac referire la pregătirea profesională a părinților. Dar totuși să nu ai tu instinctul de a-ți proteja copiii? Ce pretenții să mai ai de la autorități, de la noi ceilalți? Este vorba despre instinctul de mamă, " a mai spus Dan Capatos.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3359 secunde