Capcanele consumului de droguri, prezentate studenților

84
Capcanele consumului de droguri, prezentate studenților - 25martiestudentidroguriana-1395767434.jpg

Articole de la același autor

În cursul săptămânii trecute, un specialist din cadrul Centrului Național de Formare și Documentare în Domeniul Drogurilor al Agenției Naționale Antidrog (ANA a susținut o alocuțiune, la sediul Facultății de Chimie Aplicată și Știința Materialelor din cadrul Universității Politehnice București, cu tema "Prevenirea consumului și traficului de droguri - Capcanele în care pot fi atrași chimiștii".
Prelegerea, la care au fost prezenți studenți, masteranzi și cadre didactice, a avut loc în contextul Contractului - Cadru de Colaborare privind informarea, documentarea și diseminarea informațiilor din domeniul drogurilor, încheiat între Agenția Națională Antidrog și Facultatea de Chimie Aplicată și Știința Materialelor din cadrul Universității Politehnice București.
Cu această ocazie, studenții și masteranzii au fost informați cu privire la problematica drogurilor, la rolul Agenției Naționale Antidrog de coordonator național al politicilor publice în domeniu, al serviciilor oferite în prevenirea și combaterea consumului și traficului ilicit de droguri la nivel national, compartimentelor și centrelor sale de prevenire, evaluare și consiliere andidrog teritoriale.
Dezbaterea a avut caracter interactiv, iar specialistul ANA a răspuns întrebărilor adresate atât de către studenți, cât și de către cadrele didactice. 
Activitatea de informare face parte din demersul pe termen lung de conștientizare a mediului academic, studenților și cadrelor didactice cu privire la tendințele fenomenului drogurilor și rolul ANA în coordonarea răspunsului instituțional în domeniu.
De asemenea, un alt punct al întâlnirii a fost și încheierea unui Contract – Cadru de Colaborare privind realizarea activității de practică a studenților din cadrul Facultății de Chimie Aplicată și Știința Materialelor la sediul Agenției Naționale Antidrog.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5362 secunde