Captură a polițiștilor din port: mii de metri de plasă monofilament

332

Articole de la același autor

Aproape 20.000 de metri de plasă monofilament - aceasta este captura în urma a două percheziții care au avut loc, joi dimineață, în două locații din Constanța și Năvodari. Plasele erau îndesate în 57, respectiv 37 de saci ascunși în locuințele percheziționate. 

Ancheta a început la data de 2 noiembrie a.c., când polițiștii Serviciului de Poliție Transporturi Maritime Constanța au depistat în flagrant pe digul de sud din portul Midia Năvodari patru bărbați, cu vârste cuprinse între 34 și 42 de ani, trei din Năvodari și unul din Constanța, având asupra lor 2.500 de metri de plase monofilament, interzise la deținere potrivit dispozițiilor legale. 

Având în vedere aspectele constatate, în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, în care se efectuează investigații sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere ilegală de plase monofilament, iar persoanele în cauză sunt cercetate în stare de libertate, în vederea stabilirii întregii activități infracționale și luării măsurilor legale ce se impun. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5781 secunde