Captură de la bișnițari: 50 de pachete de țigări

330
1
Captură de la bișnițari: 50 de pachete de țigări - tigaricontrabandaautoutilitara1p-1350418875.jpg
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au confiscat 1.120 de țigarete netimbrate pe care o femeie din municipiul Constanța încerca să le introducă în țară fără documente justificative. 

Luni noapte, în jurul orei 02.15, polițiștii de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche au controlat un autocar de transport persoane ce se întorcea în țară din Turcia. Controlul corporal asupra unei femei de 34 de ani, din Constanța, a dus la descoperirea a 56 de pachete de țigări, ascunse pe corp, prin buzunare și pe sub haine. Femeia nu a putut prezenta documente justificative, astfel încât cantitatea de țigarete, în valoare de 560 lei, a fost ridicată în vederea confiscării. 

Polițiștii de frontieră au sancționat-o contravențional cu suma de 1.000 lei. 

Comentează știrea

paul
17 octombrie 2012
politisti de 2 bani

asta da stire . realizari dragi ziaristi ..ca o asemenea captura , a salvat umanitatea de la dezastru . de maine , lumea va fi mai buna , mai curata . vagabonzii constantei nu au cum sa mai cumpere tigari netimbrate . fraudele si faradelegea au incetat . felicitari politistilor . impresionanta cantitate de 50 de pachete ( adica 5 cartoane ) sau fie 1200 de tigari ( credeati ca daca puneti cifra mai mare se sperie careva ? ) au sa faca lumina in cazurile de contrabanda . dar de ce nu pomeniti nimic domnilor de cei care aduc tigari netimbrate cu tirulile ? vagoane intregi ? pai pesemne ca de acei domni cu gulere albe va este frica sa scrieti . 5 cartoane de tigari ? asta e stire de un ziar serios ? pai din cat se stie , 2 cartoane iti da voie legea , ca sunt pt consum propriu . sunteti praf . insa e de inteles. trebuie sa umpleti ziarul cu ceva . asa ca , scrieti bazaconii din astea .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5463 secunde