Captură de obiecte pirotehnice în piețele din Constanța

73
Captură de obiecte pirotehnice în piețele din Constanța - petarde1324332281-1388226989.jpg

Articole de la același autor

Jandarmii au surprins două persoane care ofereau spre vânzare peste 400 obiecte artizanale și de distracție pe bază de amestecuri pirotehnice, fără a deține autorizație.


Vineri, 27 decembrie, în cursul după-amiezii, un echipaj de jandarmerie din cadrul  Grupării Mobile "Tomis" Constanța, a depistat în apropierea Pieței Tomis III, o persoană care comercializa produse pirotehnice. Bărbatul, în vârstă de 38 de ani oferea spre vânzare 209 de obiecte artizanale și de distracție pe baza de amestecuri pirotehnice.  


O oră mai târziu, în apropierea Pieței din cartierul Km 4-5, jandarmii au surprins un tânăr de 23 ani,  care oferea spre vânzare 245 obiecte artizanale și de distracție pe bază de amestecuri pirotehnice.


Pentru petardele aflate în 27 cutii, persoanele nu aveau autorizație și nici nu erau  inscripționate  clasele pirotehnice din care fac parte.


Au fost întocmite actele de constatare  pentru fapta de comercializare către persoanele fizice a obiectelor artizanale și de distacție pe bază de amestecuri pirotehnice fără a deține autorizație, acestea și petardele urmează a fi înaintate la Serviciului Arme, Muniții și Materiale explozive al I.P.J Constanța, pentru continuarea cercetărilor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2721 secunde