Captură de sute de mii de lei a vameșilor din Constanța

118
Captură de sute de mii de lei a vameșilor din Constanța - vamesiiauredtinut1460365662-1479988955.jpg
Ieri, inspectorii vamali din cadrul Biroului vamal de frontieră Constanța sud au retinut în vederea confiscării 130 000 bucăți prosoape bbc, urmare a controlului de specialitate efectuat asupra unui container sosit din China pentru o societate comercială cu sediul în București. 


Autoritatea vamală a sancționat societatea importatoare cu amendă contravențională în cuantum de 5 000 lei. În data de 23 noiembrie, inspectorii vamali de la Biroul vamal de frontieră Constanța sud, actionând în baza analizei de risc, au procedat la efectuarea controlului amănunțit asupra unui container sosit din China pentru o societate comercială cu sediul în București. 


Urmare controlului fizic de specialitate efectuat, inspectorii vamali au constatat diferențe între mărfurile existente și cele menționate în declarația vamală, identificând 130 000 bucăți prosoape bbc, tip eponge (diverse mărimi), în plus față de mărfurile declarate, valoare totală a acestora, dacă ar fi fost comercializate, fiind de aproximativ 650 000 lei. 


Conform legislației în vigoare, reprezentanții autorității vamale au sancționat societatea comercială cu amendă contravențională în valoare de 5000 lei, iar bunurile au fost reținute în vederea confiscării.   


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2616 secunde