Captură de țigări în Portul Sud Agigea

400
Captură de țigări în Portul Sud Agigea - 469d2be1e07839d5ae29f91a7203491a.jpg

Articole recomandate

Doi bărbați au pătruns prin efracție, ieri dimineață, într-un depozit din Zona Liberă Agigea, de unde au sustras peste 80.000 de țigarete.
Polițiștii Serviciului de Poliție Transporturi Maritime Constanța, în cooperare cu lucrătorii unei firme de pază și protecție, l-au depistat în apropierea porții pietonale a Portului Constanța Sud Agigea pe Dumitru Duță, de 23 de ani, din Constanța, care avea asupra sa 31.600 de țigarete netimbrate.
Polițiștii au efectuat cerce-tări cu privire la proveniența țigaretelor, rezultând indicii că în nopțile de vineri și sâm-bătă, Dumitru Duță, împreună cu Gabriel Poslog, de 27 ani, din Constanța, au pătruns prin efracție într-o magazie din Zona Liberă Agigea, de unde au sustras țigarete pe care le-au transportat în afara Portului.
Oamenii legii au continuat cercetările în zona magaziei sparte, fiind identificate 44.800 de țigarete netimbrate. În urma extinderii cercetărilor, la locuința lui Dumitru Duță, polițiștii au depistat peste 5.000 de țigarete netimbrate.
În total, polițiștii au confiscat, în această cauză, 81.520 de țigarete.
Suspecților li s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de contrabandă și furt calificat.
Față de Dumitru Duță a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța cu propunere de arestare preventivă, iar Gabriel Poslog este cercetat în stare de libertate.
Polițiștii Serviciului de Poliție Transporturi Maritime continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a prejudiciului creat și pentru documentarea întregii activități infracționale a celor în cauză.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7526 secunde