Captură impresionantă de țigări, în portul Constanța

141

Articole de la același autor

Peste jumătate de milion de pachete cu țigări au confiscat polițiștii de frontieră de la Garda de Coastă, în urma unui control realizat în portul Constanța Sud Agigea. Acționând în baza unei informații, polițiștii de frontieră și vameșii au controlat un container sosit din direcția Emiratele Arabe Unite, via Malta, și care avea ca destinație finală o societate comercială din orașul Tiraspol, regiunea separatistă Transnistria.

În urma controlului, oamenii legii au descoperit 525.000 pachete cu țigări marca Marble, susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de peste cinci milioane de lei, dacă ar fi fost originale.

Întreaga cantitate de țigări a fost indisponibilizată, fiind lăsată în custodia liniei de shipping, până la finalizarea investigațiilor referitoare la statutul juridic al mărfurilor și luarea măsurilor legale ce se impun.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

În altă ordine de idei, o altă acțiune, ce viza tot contrabanda de țigări a fost desfășurată, ieri, de procurorii DIICOT în 11 județe. Anchetatorii au descins în peste 260 de percheziții, la adrese din Brașov, Covasna, Maramureș, Bacău, Neamț, Suceava, Vaslui, Galați, Brăila, Iași și Buzău. Aproximativ o sută de suspecți au fost vizați de descinderi, acuzați că au adus țigări din Republica Moldova și Ucraina. Suspecții sunt acuzați că au vândut pe piața neagră din România peste două milioane de țigări de contrabandă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 10 Decembrie 2014
Stire din Eveniment : Jucării confiscate în portul Constanța
Miercuri, 10 Decembrie 2014
Stire din Eveniment : Parteneriat între DNA și Banca Mondială
Pagina a fost generata in 1.6986 secunde