CAPTURĂ în Portul Constanța: bunuri confiscate de polițiștii de frontieră

134
CAPTURĂ în Portul Constanța: bunuri confiscate de polițiștii de frontieră - 14ianjucariichina-1578987223.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație de mărfuri contrafăcute, pe numele unui cetățean moldovean, în urma descoperirii împreună cu lucrătorii vamali, într-un container sosit din China, a unor bunuri în valoare de peste 100.000 lei.

În luna decembrie, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au participat la controlul amănunțit efectuat la un container sosit din China. În urma controlului, au fost descoperite 960 jucării susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unor mărci cunoscute.

Astfel, polițiștii de frontieră au extins cercetările și, în urma confirmării din partea titularului de marcă a faptului că bunurile aduc atingere dreptului de proprietate intelectuală al unor mărci cunoscute, în data de 13.01.2020 s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.  



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.168 secunde