CAPTURĂ la Cernavodă: o tonă de motorină, găsită pe o ambarcațiune

216
CAPTURĂ la Cernavodă: o tonă de motorină, găsită pe o ambarcațiune - 14maimotorina-1589455772.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră de la Cernavodă au depistat un bărbat care avea, într-o ambarcațiune, 1.000 de litri de motorină, fără documente justificative. 


Aseară, în jurul orei 22.30, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Cernavodă, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au observat,  în dreptul kilometrului  fluvial 292, o ambarcațiune din tablă, lângă care se afla un bărbat.
Imediat, s-a procedat la interceptarea ambarcațiunii și legitimarea persoanei care nu își justifica prezența în zonă la acea ora. În urma verificărilor, s-a constatat că este un constănțean de 32 de ani, iar în șalupă a fost găsită cantitatea de aproximativ 1.000 litri de produs petrolier cu miros specific de motorină, depozitată în flotoarele ambarcațiunii, pentru care bărbatul nu a putut prezenta documente justificative de proveniență.


Polițiștii de frontieră au ridicat în vederea confiscării ambarcațiunea și motorul acesteia, precum și produsul petrolier, evaluat la aproximativ 4.000 lei, iar în cauză fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7114 secunde