Captură record în Portul Constanța de... chiloți

480
2
Captură record în Portul Constanța Sud - Agigea. O echipă formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali a descoperit, marți după amiază, în urma unui control, un container sosit în Portul Constanța Sud - Agigea plin cu mărfuri contrafăcute, în valoare de aproape 1,5 milioane de lei.

Containerul, venit din China, conținea nu mai puțin de 14.300 de bucăți de lenjerie intimă bărbătească, purtând însemnele mărcii Dolce & Gabbana. Întreaga încărcătură, destinată unei societăți comerciale din comuna Afumați, județul Ilfov, a fost confiscată de către lucrătorii vamali, iar pe numele administratorilor firmei, doi cetățeni chinezi, au fost emise dosare penale pentru punere în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Comentează știrea

Gigi Duru
12 ianuarie 2012
gramatica

Portul Constanta de chiloti..... Mai mergi pe la scoala fatuca draga, de chiloti sint creierii tai.....

profesorul
12 ianuarie 2012
Cum e turcu și pistolu'...

La școală de la cine să învețe, de la profesorii care au luat note de 3 și 4 la test ??. În schimb sunt primii când e vorba de urlat pe stradă pentru dublarea salariilor !!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2655 secunde