"Capul" grupării infractorilor minori, arestat pentru 29 de zile

921
Trei tineri, cel mai mic având doar 11 ani, sunt cercetați de polițiștii din Medgidia pentru comiterea a 22 de furturi. 


Polițiștii din Medgidia au fost sesizați de către un localnic cu privire la faptul că mai multe persoane necunoscute au pătruns în apartamentul său, prin spargerea geamului de la bucătărie, dar din interior nu au furat nimic. Oamenii legii au mai multe ipoteze pentru care cei trei nu au furat nimic, cea mai plauzibilă fiind cum că tinerii nu se așteptau să fie cineva în casă, iar în momentul în care au observat mișcări au fugit.

Polițiștii au stabilit că suspecți de comiterea faptei sunt trei tineri, dintre care unul de 19 ani și doi minori, de 11, respectiv 15 ani.

Totodată, polițiștii Biroului Investigații Criminale, împreună cu cei din cadrul Biroului de Ordine Publică, au stabilit că aceștia sunt suspecți de comiterea altor 22 furturi din autoturisme, aflate par-cate pe raza municipiului Medgidia, furturi comise în perioada februarie 2012 - ianuarie 2013. Astfel, într-o singură zi, aceștia au spart cinci mașini, sustrăgând diverse bunuri din interiorul acestora.

Prejudiciul total, de peste 7.000 de lei, a fost recuperat în proporție de 30 %, majoritatea constând în casetofoane auto.

Cercetările continuă pentru sta-bilirea întregii activități infracționale a suspecților, individualizarea actului infracțional în vederea proporționalizării pedepsei și recuperării prejudiciului.

Oamenii legii afirmă că nu au și alți suspecți, fapt care îi face să creadă că tânărul de 19 ani este capul grupării infractorilor. Singurul suspect major a fost prezentat instanței de judecată, fiind arestat preventiv pentru 29 de zile.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 Decembrie 2012
Stire din Eveniment : "Blindaj" auto cu capace de canalizare
Miercuri, 19 Decembrie 2012
Stire din Economie : Ce se fură în satele constănțene
Pagina a fost generata in 0.3868 secunde