Video CARAMBOL CU ZECI DE MAȘINI PE AUTOSTRADA SOARELUI. A fost activat PLANUL ROȘU

1107

Articole de la același autor

Un grav accident rutier a avut loc, în dimineața zilei de vineri, 16 iulie, pe Autostrada A2, sensul București – Constanța, în care sunt implicate între 15 – 20 de autovehicule. Până în prezent au fost dislocate nu mai puțin de 18 ambulanțe SAJ și SMURD, din județele Constanța, Ialomița, Călărași.


UPDATE. Pe Autostrada Soarelui este ceață, astfel că vizibilitatea este redusă. Traficul este blocat, coada de mașini se întinde pe puțin 3 kilometri. Accidentul a avut loc la kilometrul 183. 


UPDATE. Potrivit Infotrafic, accidentul a avut loc în zona localității Medgidia. Până în acest moment, SMURD Cernavodă a preluat o victimă de 15 ani, iar alți doi copii și un adult au fost preluați deja de alte echipaje. Numărul echipajelor medicale care intervin la fața locului cresc de la o clipă la alta. IGSU a trimis 10 echipaje în sprijin, alte autospeciale au fost trimise de la SAJ. De asemenea, ISU Dobrogea intervine cu patru autospeciale de stingere și două autospeciale de descarcerare.


Pentru reluarea circulației, traficul a fost deviat pe DN 22C.


UPDATE. IPJ Constanța face precizarea că pe Autostrada Soarelui, în această dimineață, au avut loc două incidente rutiere: „Din primele informații, este vorba despre un accident rutier, la km 181 (sens de mers București - Constanța), cu 5 victime, 3 autoturisme implicate.

De asemenea, la km 183 este un eveniment în care au fost implicate aproximativ 20 de autoturisme (ceață, vizibilitate scăzută) - fără victime.

La acest moment, traficul este deviat pe la nodul rutier de la km. 160, oraș Cernavodă – DN 22C Cernavodă-Murfatlar. . Se lucrează pentru decongestionare.


UPDATE. Potrivit poliţiştilor prezenţi la faţa locului, în accidente au fost implicate 52 de autovehicule, cu 146 de persoane, în 4 zone de carambol.
Doi copii şi trei adulţi au fost preluaţi de echipaje SMURD. Alţi 3 copii şi 5 adulţi au fost luaţi de ambulanţe şi transportaţi la diferite spitale din apropiere. 5 persoane adulte au fost asistate la faţa locului, iar 2 persoane asistate au refuzat transportul la o unitate medicală.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5483 secunde