Carambol rutier pe bulevardul Ferdinand. Patru mașini implicate

403
1

Articole de la același autor

Un apel la 112 anunța, luni seară, în jurul orei 19.00, că, la intersecția bulevardului Ferdi-nand cu strada I.G. Duca, a avut loc un accident rutier în care sunt implicate patru auto-turisme. Martorii au precizat că, în urma impactului, o persoană a fost rănită. 


Polițiștii de la Rutieră și cadrele medicale s-au deplasat în scurt timp la locul indicat. Anchetatorii au stabilit că un tânăr de 26 de ani, din Constanța, se deplasa cu un autoturism marca Skoda pe bulevardul Ferdinand, dinspre strada Atelierelor către strada I.G. Duca. Șoferul a schimbat direcția de mers fără a se asigura și a intrat în coliziune cu un taxi marca Dacia Logan. 


În urma impactului, Skoda a fost proiectată într-un autoturism marca Dacia Duster, condus în aceeași direcție, iar taxiul a ajuns pe contrasens, într-o mașină Volkswagen Polo parcată pe trotuar. O pasageră din taxi, de 25 de ani, a suferi leziuni ușoare. Victima a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru investigații. 


Conducătorii auto au fost testați cu aparatul Drager, iar oamenii legii au stabilit că niciunul nu a consumat alcool înainte de a se urca la volan. Protagonistul carambolului rutier s-a ales cu un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Comentează știrea

adevar
25 noiembrie 2015
adevar

De unde au permis de conducere din Romania ?

Articole pe aceeași temă

Luni, 23 Noiembrie 2015
Stire din Eveniment : Spulberate  de o motocicletă
Sâmbătă, 21 Noiembrie 2015
Stire din Eveniment : Accident provocat  de un octogenar
Vineri, 20 Noiembrie 2015
Stire din Eveniment : A plonjat cu mașina în piscină
Pagina a fost generata in 0.4332 secunde