Carambol soldat cu victime, pe Bulevardul Aurel Vlaicu

1228
1
Doi bărbați au avut nevoie de îngrijiri medicale, sâmbătă, după ce mașinile la volanul cărora se aflau au fost implicate într-un carambol, pe Bulevardul Aurel Vlaicu, din Constanța. 

Incidentul a pornit de la un Audi, la volanul căruia se afla Marius Ion C., de 32 de ani. Șoferul rula pe banda a doua, dinspre Maritimo spre Podul IMPC, dar nu a respectat distanța regulamentară față de Fiatul condus de Ion V., de 55 de ani, iar cele două mașini s-au ciocnit. În urma impactului, Fiatul a fost proiectat pe contrasens, într-un Renault condus de Marius Gabriel P., de 35 de ani. 

La fața locului au ajuns un echipaj de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea", pentru scoaterea victimelor din mașini, dar și ambulanțe pentru transportarea celor doi răniți - este vorba despre Marius Gabriel P. și Ion V., șoferii Fiatului și Renaultului. Șoferul Audiului, con-siderat responsabil, este acuzat de vătămare corporală și a rămas fără permis auto.

Comentează știrea

admirator
28 ianuarie 2013
cand va spun ca

intersectia A.Vlaicu/Cumpenii este prost semaforizata, nu ma credeti! De ani de zile (de prin 2007). Nimeni nu reprogrameaza semanfoarele proiectate pentru dirijarea circulatiei doar pe jumatate de bulevard (semafoarele de pe mijlocul bulevardului au fost scoase, dar cele de pe margini nu s-au reprogramat pentru noul flux) si nici nu fac sens giratoriu... Au mai fost accidente aici. Dar mai haios e semaforizata intersectia de pe Lapusneanu la coltul Casei de cultura... Pe Lapusneanu sunt vreo 10-12 benzi de circulatie si ai 21 s ptr. traversare (total insuficient; poate daca alergi); dar strada ce o intersecteaza are doar 6 benzi si 31 s pentru traversare(?!!!).......... Asta e Cta!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 26 Ianuarie 2013
Stire din Eveniment : Accident rutier grav în Constanța
Sâmbătă, 26 Ianuarie 2013
Stire din Eveniment : Băgați în spital de un șofer neatent
Miercuri, 23 Ianuarie 2013
Stire din Eveniment : Accident rutier la Constanța
Miercuri, 23 Ianuarie 2013
Stire din Eveniment : Accident rutier în municipiul Constanța
Marţi, 22 Ianuarie 2013
Stire din Eveniment : Carambol în Constanța
Pagina a fost generata in 0.4578 secunde