CARANTINĂ la CONSTANŢA. Ambuteiaje la primele ore ale dimineţii. Ce spun poliţiștii

422
CARANTINĂ la CONSTANŢA. Ambuteiaje la primele ore ale dimineţii. Ce spun poliţiștii - carantina-1606124076.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa au anunţat că ambuteiajul creat în această dimineaţă, în zona Palas, dinspre localitatea Valu lui Traian, a fost decongestionat prin suplimentarea numărului de efective pentru controlul la intrarea în zona carantinată.

„Având în vedere specificul zonei respective, de la intrarea în municipiul Constanța dinspre localitatea Valu lui Traian, în sensul că traficul este unul aglomerat pe acel tronson de drum, s-a creat un ambuteiaj în cursul acestei dimineți. În momentul în care au sesizat, polițiștii au suplimentat numărul de efective, iar traficul a fost decongestionat.

Dacă situația o va impune, se va suplimenta numărul de efective și în perioada următoare, pentru a preîntâmpina astfel de situații și pentru ca cetățenii să ajungă în timp util la destinații.

Pentru a reduce timpul de staționare în filtre vă recomandăm să pregătiți din timp documentele necesare deplasării pentru a fi verificate”, transmit reprezentanţii IPJ Constanţa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6426 secunde