Caravana SMURD „Fii pregătit” sosește în Constanța

54599
Caravana SMURD „Fii pregătit” sosește în Constanța - x-caravana-smurd-fii-pregatit-1691408217.jpg
Constănțenii care doresc să își ajute semenii în posibile situații care pot face diferența între viață și moarte au momentul oportun pentru a învăța de la profesioniști. În cele trei locații unde caravana va staționa, vor fi organizate cursuri de pregătire a populației pentru acordarea de prim ajutor medical.

„Fiecare persoană ar trebui să fie conștientă că are nevoie de o minimă pregătire pentru a face față unor situații limită, astfel încât să se protejeze pe sine, familia ori membrii comunității din care face parte. Această experiență interactivă va ajuta la înțelegerea potențialelor pericole, a consecințelor acestora și în special a măsurilor de prevenire și a regulilor de intervenție în situații de urgență. Datorită unei intervenții rapide și acordării corecte a manevrelor de prim ajutor, finalul unei posibile situații critice ar putea avea un final diferit, schimbat de noi în bine”, au transmis reprezentanții ISU Constanța.

Astfel, constănțenii sunt așteptați, în perioada 11-15 august, în intervalul orar 10:00-18:00: vineri - în municipiul Medgidia, zona Casa de Cultură; sâmbătă și duminică –în municipiul Constanța, parcarea centrului commercial VIVO; luni și marți –în municipiul Mangalia, pe faleză.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7536 secunde