CARNAGIU PE BULEVARDUL I.C. BRATIANU. Șoferul, arestat preventiv pentru 30 de zile

543
CARNAGIU PE BULEVARDUL I.C. BRATIANU. Șoferul, arestat preventiv pentru 30 de zile - accident-1438440151.jpg

Articole recomandate

Șoferul care a provocat accidentul din municipiul Constanța, în urma căruia un bărbat a murit și alte șase persoane au fost rănite, a fost arestat preventiv, sâmbătă, pentru 30 de zile.

Bogdan Savin, bărbatul de 31 ani care a provocat accidentul rutier de vineri dimineața, de pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Constanța, a fost inițial reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, părăsirea locului accidentului, ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar apoi a fost prezentat, sâmbătă dimineață, în fața unei instanțe a Judecătoriei Constanța, cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Decizia instanței nu este definitivă și poate fi contestată.

Accidentul s-a produs după ce un microbuz, care transporta navigatori sosiți din Alaska, a oprit pe marginea șoselei pentru a-și lăsa pasagerii, iar în timp ce aceștia își ridicau bagajele, un autoturism a intrat în plin în grupul de oameni.

Șoferul a fugit de la locul accidentului, dar a fost prins ulterior de polițiștii constănțeni.

Daian Hagi, purtător de cuvânt al ISU Dobrogea, a declarat, că la fața locului au fost trimise patru autospeciale. Aceasta a mai precizat că, în urma accidentului, un bărbat de 57 de ani a murit pe loc, un alt bărbat are o fractură deschisă la membrul inferior, iar alte cinci victime prezintă traumatisme severe.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3379 secunde