Căruță cu lemne venită din Bulgaria, confiscată de polițiștii de frontieră

458
4
Căruță cu lemne venită din Bulgaria, confiscată de polițiștii de frontieră - caruta-1516642075.jpg
La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Băneasa au depistat, pe direcția localității Făurei, județul Constanța, două persoane care se deplasau cu ajutorul unui atelaj hipo, dinspre teritoriul Bulgariei spre interiorul țării.

În urma activităților operative, persoanele au fost identificate ca fiind cetățenii români G.M., în vârstă de 41 de ani și I.G. de 16 ani, ambii domiciliați pe raza județului Constanța. În atelajul hipo au fost descoperite 400 kg de material lemnos, despre care cei doi au declarat ca l-au luat de pe teritoriul Bulgariei.

Materialul lemnos va fi predat lucrătorilor din cadrul Ocolului Silvic Băneasa,iar polițiștii de frontieră, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de "trecere frauduloasă a frontierei de stat" și "furt".

Comentează știrea

Liviu Burebista
23 ianuarie 2018
Care frontiera?

Se pare ca Romania, are frontiere numai pt. cetatenii romani. Cand vine vorba despre invadatorii musulmani, atunci nu mai avem frontiere. Trecere frauduloasa a "frontierei" de stat, pt prapaditii de romani, se lasa cu deschidere de dosar penal. Invadatorii islamici, primiti cu flori, pentru aceeasi trecere frauduloasa a "frontierei".

netplusultra
23 ianuarie 2018
biata gramatica

Liviule , apuca-te de altceva , lasa comentariile . In limba romana NU se pune virgula intre subiect si predicat. Ca sa te luminez , in cazul tau Romania = subiect are =predicat.

Răspuns la: Care frontiera?
Adăugat de : Liviu Burebista, 23 ianuarie 2018
Se pare ca Romania, are frontiere numai pt. cetatenii romani. Cand vine vorba despre invadatorii musulmani, atunci nu mai avem frontiere. Trecere...
europeanu
23 ianuarie 2018
Hotii si justitia la parnaie !

vezi ca aici nu e vorba de gramatica. Este vorba de o diversiune ordinara a pesedistilor. Adica amarastenii trec granita fraudulos iar padurile Romaniei trec legal granita. Huooo hotilor !!!!

Răspuns la: biata gramatica
Adăugat de : netplusultra, 23 ianuarie 2018
Liviule , apuca-te de altceva , lasa comentariile . In limba romana NU se pune virgula intre subiect si predicat. Ca sa te luminez , in cazul tau...
Liviu Burebista
24 ianuarie 2018
baga-ti virgula undeva

Eu m-as apuca de altceva, dar ce mama dracului ai mai comenta tu?

Răspuns la: biata gramatica
Adăugat de : netplusultra, 23 ianuarie 2018
Liviule , apuca-te de altceva , lasa comentariile . In limba romana NU se pune virgula intre subiect si predicat. Ca sa te luminez , in cazul tau...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4124 secunde