Casa unui francez, din Topraisar, călcată de hoți

488
Un cetățean francez, de 28 de ani, rezident în România a reclamat, la sfârșitul săptămânii trecute, faptul că locuința pe care o deține în comuna Topraisar a fost călcată de hoți. Din casă i-au dispărut două televizoare color, 70 de dvd-uri cu filme franțuzești și mai multe haine. În total, prejudiciul a fost estimat la 1.900 de lei, iar păgubitul a arătat că furtul a fost comis cândva în februarie, când casa nu a fost locuită.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că autorul este George P., de 21 de ani, din Negru Vodă, dar angajat la o fermă de animale din Topraisar. S-a dovedit că, la începutul lui februarie, profitând de vremea urâtă - ninsoare abundentă și viscol - dar și de faptul că furnizarea energiei electrice era întreruptă în întreaga localitate, suspectul a pătruns în imobil, printr-o fereastră și a furat bunurile menționate mai sus. Le-a transportat la ferma unde lucra; ulterior, un televizor și un telefon mobil le-a vândut unei localnice, pentru 70 de lei, iar hainele și dvd-urile le-a ars. Mai mult, al doilea televizor l-a distrus.
Din toate bunurile furate, a mai fost recuperat doar un televizor, cel vândut; pentru celelalte produse, francezul urmează să ceară despăgubiri în cadrul procesului penal.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 27 Februarie 2012
Stire din Eveniment : La furat de anvelope auto uzate
Miercuri, 29 Februarie 2012
Stire din Cultură-Educație : Iată ce cărți se fură din librării
Pagina a fost generata in 0.3788 secunde