Cât stă după gratii un tânăr care a incendiat casa părintească

512
Cât stă după gratii un tânăr care a incendiat casa părintească - j0407482-1317672523.jpg
Magistrații de la Curtea de Apel Constanța au dispus condamnarea definitivă a lui Marian Gradea, de 32 de ani, din localitatea Ovidiu, la pedeapsa de șapte ani de închisoare pentru comiterea infracțiunilor de distrugere prin incendiere și furt calificat. Prin urmare, el va fi, cât de curând, preluat de polițiști și dus la Penitenciarul de la Poarta Albă, unde își va petrece următorii șapte ani din viață.
În noaptea de 5 spre 6 mai 2010, pompierii constănțeni au fost alertați că o casă de pe strada Stejarului, din Ovidiu, a luat foc. Mai multe autospeciale s-au deplasat la fața locului, dar, cu toată intervenția pompierilor, casa a ars aproape în întregime. În urma cercetărilor efectuate s-a constatat că incendiul la casa Adrianei Gradea nu a izbucnit nicidecum din senin, ci focul a fost pus intenționat chiar de fiul acesteia, Marian Gradea.
Din câte se pare, el era extrem de furios că părinții săi refuzau să vândă casa și să-i dea și lui o parte din bani. Declarațiile martorilor au venit să completeze profilul lui Marian. Vecinii l-au caracterizat ca pe un tânăr extrem de violent, care-și bătea frecvent părinții. Mai mult, din cauza tânărului, care-i amenința cu moartea, ei au plecat de acasă și s-au mutat cu chirie, numai ca să scape de el. Individul și-a continuat atunci planul distructiv, începând să vândă din casă agoniseala de-o viață a părinților săi.
Totul a culminat cu gestul de a da foc casei părinților săi, după ce a chefuit în locuința respectivă cu mai mulți prieteni.
Imediat după comiterea faptei el s-a ascuns de anchetatori, fiind dat în urmărire generală. Marian Gradea a fost însă depistat, în luna martie 2011, în localitatea Dorobanțu, județul Tulcea, și a fost arestat preventiv.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 29 Septembrie 2011
Stire din Eveniment : Gospodărie în flăcări
Vineri, 23 Septembrie 2011
Stire din Eveniment : Incendiu la Medgidia, lângă Lafarge
Sâmbătă, 17 Septembrie 2011
Stire din Eveniment : Autoutilitară făcută scrum la Lazu
Pagina a fost generata in 0.4304 secunde