Cât stă la pușcărie pentru că era să ia viața unui om

409
Ieri, magistrații de la Tribunalul Constanța au decis condamnarea la pedeapsa de trei ani și opt luni de închisoare a lui Ivan Tihan, de 64 de ani, din Ghindărești, pentru comiterea infracțiunii de tentativă la omor calificat. Sentința nu este încă definitivă, ea putând fi atacată cu apel la Curtea de Apel Constanța. 

Ivan Tihan este acuzat că, la data de 28 iunie, în jurul orei 23, în urma unui conflict spontan pe fondul consumului de alcool, i-a atacat cu un cuțit pe Adrian Vlase, de 29 de ani, și pe Vasile Procop, de 39 de ani, ambii din Ghindărești. Dacă primul a fost rănit ușor, cel de-al doilea bărbat a fost internat în spital, iar medicii legiști au spus că rănile provocate i-au pus viața în pericol. Prin urmare, Tihan a fost reținut, apoi arestat și trimis în judecată pentru tentativă la omor calificat. 

La ultimul termen de judecată, inculpatul și-a recunoscut vina, solicitând magistraților să fie judecat pe baza probelor administrate de anchetatori, urmând astfel să beneficiere de prevederile legii micii reforme, pedeapsa putându-i-se micșora cu o treime.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7513 secunde