Caz incredibil! Bărbat consultat de medici chiar în sicriu, "pentru că a mișcat un deget"

3454
Caz incredibil! Bărbat consultat de medici chiar în sicriu,

Articole recomandate

Prin multe au trecut medicii vasluieni, dar să fie chemați să consulte o persoană moartă de trei zile, niciodată. Premiera a avut loc luni, în satul Vovriești, comuna Băcești, și i-a avut în prim-plan pe medicii Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui, informează vremeanoua.ro 


Ce s-a întâmplat mai exact ? Ei bine, fiicei bărbatului decedat i s-a părut că în timp ce-si plângea tatăl așezat pe masă, acesta a mișcat un deget. Femeia a iesit repede afară, a pus mâna pe o oglindă și i-a așezat-o mortului în fată. Ca printr-o minune, obiectul a aburit. Speriată, dar și cu speranța că tatăl ei ar fi viu, femeia a sunat de urgențã la Ambulanță, pentru a cere ajutor din partea specialiștilor.

Pentru că li s-a părut ceva incredibil, dar și pentru că știau că bâtrânul era mort, cadrele medicale au refuzat să bată aproape 50 de kilometri de pomană. Femeia nu s-a lăsat cu una cu două si "printr-o pilă avută la Bucuresti, a ajuns cu telefonul tocmai la sefii cei mari ai Ambulantei:, scrie presa națională. Aceștia au făcut presiuni la nivelul SAJ Vaslui, astfel că la Vovriesti s-a deplasat chiar directorul medical al Serviciului de Ambulanțã Vaslui, dr. Ana Ungureanu.

Ajunsă la fața locului, aceasta a dezbrăcat mortul, a făcut toate consultațiile posibile și imposibile, iar concluzia a fost una singură: mortul era mort de-a binelea!



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1319 secunde