CAZ REVOLTĂTOR LA CONSTANȚA. Un șofer nervos a lovit un pieton cu TOPORUL, pe trecerea de pietoni

3250
4
CAZ REVOLTĂTOR LA CONSTANȚA. Un șofer nervos a lovit un pieton cu TOPORUL, pe trecerea de pietoni - urgente-1486378707.jpg

Articole de la același autor

Incident incredibil în apropiere de zona ICIL, din municipiul Constanța. Un pieton a fost lovit cu toporul de către un șofer, nervos peste măsură că i s-a atras atenția că nu a acordat prioritate la trecerea de pietoni. Costel și Nicolae Volintru, șoferul și pasagerul unei autoutilitare, au tăbărât pe un pieton, după ce au fost la un pas să-l calce chiar pe trecere. Unul dintre bărbați a lovit pietonul cu partea netăioasă a unui topor, în timp ce celălalt l-a lovit cu piciorul în cap. 


Evenimentul a avut loc pe 1 februarie, atunci când polițiștii Secției 3 au fost sesizați cu privire la incidentul petrecut la intersecția bulevardului 1 Decembrie 1918 cu strada București. Victima a fost transportată la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar ulterior a depus o plângere la sediul Poliției. La scurt timp, cei doi indivizi au fost identificați și reținuți de polițiști. Magistrații au hotărât ca Nicolae și Costel Volintiru să fie arestați preventiv pentru 20 de zile.


Comentează știrea

eugen
6 februarie 2017
pieton

in alte tarii exista proceduri de urgenta care incep in ziua urmatoare

Dragnea
7 februarie 2017
La pușcărie cu penalii ăștia !!!

La puscărie cu penalii ăstia , trebuiesc băgati la tentativă de omor!

Anais
13 februarie 2017
Făcătură

Saraca "victima" cand a instigat șoferul batand cu pumnii in mașină sărind in gâtul acestuia nu sa gandit ca oameni se vor auto apara... Nu sa putut preface mult dar sa lasat dus de ambulanță sa para asa mai tragic sărăcuțul de el oare iau fost rupte picioarele cum era el asa trantit ca un caine pe jos

martor
15 februarie 2017
Relatarea exacta a incidentului

Buna seara, eu am fostul martorul acestui nefericit incident. Masina a oprit fortat ca pietonii sa treaca. Un domn a inceput sa il injure pe sofer, a dat cu pumnii in masina, soferul a deschis geamul si domnul l-a luat de haine. Imediat a coborat din dreapta un barbat cu o toporisca in mana, i-a aplicat o lovitura cu partea lemnoasa la picior , soferul la plesnit si el, cei 2 s-au suit in masina si au plecat. Langa acest domn era o dna care a filmat tot evenimentul, dansul nu avea semne vizibile in urma altercatiei dar am vazut si auzit cum au sunat la 112, banuiesc pt ca avea nevoie de ingrijiri. Nu am ramas sa astept politia, pt ca personal nu am considerat necesar, eu ca eu, caci sunt un simplu trecator, dar dna care era cu el,a avut grija, nu de domn ci de filmare, sper sa nu fiu pe filmare ca nu imi plac aparitiile publice :). Regret ca am fost martorul acelui incident , dar cati mai sunt dintre noi care atunci cand sunt provocati intorc si celalalt obraz. Insist sa nu sariti dragi domni si doamne cu gurita deoarece avem dreptul LEGAL in exprimarea opiniei si daca o faceti, fiti civilizati , mai mult decat atat,cititi cu atentie :))))

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.4222 secunde