CAZ ȘOCANT! Minoră cu probleme psihice, DEZBRĂCATĂ ȘI LEGATĂ un stâlp chiar de părinți

331
CAZ ȘOCANT! Minoră cu probleme psihice, DEZBRĂCATĂ ȘI LEGATĂ un stâlp chiar de părinți - socant-1532254615.jpg

Articole recomandate

O minoră de 10 ani, din Iași, a fost găsită legată de stâlpul casei și dezbrăcată, de către agenți ai Poliției Locale, care au sesizat Poliția și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC).


Potrivit realitateadeiasi.net, reprezentanții Poliției Locale Iași i-au alertat pe cei ai Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) cu privire la faptul că o minoră cu dizabilități psihice ar fi fost ținută de către părinți dezbrăcată și legată de un stâlp al casei, în zona Cicoarei.


"Poliția a fost sesizată de agenți ai Poliției Locale cu privire la faptul că o minoră de 10 ani era dezbrăcată și legată cu un material textil de stâlpul casei respective, casa fiind făcută din cartoane, puțin lemn și niște material textil. Familia locuiește acolo de la începutul lunii februarie 2018, iar mama spune că minora are probleme psihice și, pentru a nu risca să fugă în pădure sau să iasă pe stradă și să fie accidentată de mașini, când pleacă după apă, o leagă cu un batic de un stâlp", au precizat reprezentanții IPJ Iași.


Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului, iar fata a fost preluată și internată în spital, find sesizați și reprezentanții DGASPC Iași.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6239 secunde