Caz șocant! o elevă a încercat să-și omoare prietena cu o bâtă

1748
Caz șocant! o elevă a încercat să-și omoare prietena cu o bâtă - oelevadinoradeaafostbatutadedoua-1553683764.jpg
O elevă în vârstă de 18 ani, a Colegiului Național Alexandru Ioan Cuza, din Ploiești, ar fi încercat să își omoare o prietenă. Incidentul s-a petrecut într-un apartament din Ploiești.


Potrivit ziarulincomod.ro, se pare că agresoarea, pe fondul unor frustrări acumulate, a hotărât să-și omoare prietena, iar pentru asta și-a achiziționat mai multe arme și obiecte, spray lacrimogen, un cuțit, bandă adezivă saci menajeri și o bâtă. Victima a fost atacată în apartamentul de pe strada Romană, din Ploiești, în care locuiește, cu chirie, agresoarea. Victima a fost lovită de mai multe ori cu bâta în zona capului, după ce, inițial, agresoarea a folosit sprayul lacrimogen. Se pare că între victimă și agresoare ar fi existat și o relație amoroasă.

Vecinii au auzit strigătele de ajutor și au sunat la 112, iar între timp un polițist din cadrul departamentului Investigații Criminale care era în timpul liber și se afla în zonă a auzit strigătele disperate de ajutor și a mers la ușa apartamentului. După ce a ciocănit puternic de mai multe ori, victima a reușit să ajungă la ușă și a fost condusă în fața scării de către polițist. Când a ajuns echipajul de poliție care a răspuns apelului de urgență, victima se afla în fața scării și era plină de sânge. Tânăra a fost transportată la spital.




Victima în vârstă de 19 ani, a suferit un traumatism cranio-cerebral cu plagă parietală stânga și drepta și contuzie la mâna stângă. Aceasta a refuzat examinarea în cadrul secției de Chirurgie plastică.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0474 secunde