Cazierul se eliberează pe loc și la Medgidia!

3312
1
Pentru evitarea aglomerării la ghișeele de eliberare a certificatului de cazier judiciar, IPJ Constanța aduce informații noi cu privire la programul de funcționare al birourilor de la nivelul subunităților.
Pentru obținerea certificatului de cazier judiciar, solicitanții se vor adresa personal de acum încolo la Biroul de Primiri - Eliberări din cadrul Serviciului Cazier Judiciar Constanța precum și la birourile deschise la subunitățile de poliție.
De asemenea, certificatul de cazier judiciar se eliberează solicitanților pe loc și la Medgidia, la sediul Poliției Municipiului Medgidia.
Odată cu această schimbare, a crescut și numărul, de la șase la șapte astfel de sedii ale poliției de pe întreg județul, de unde cetățenii își pot ridica cazierele.
Această nouă mișcare favorizează cetățenii din Medgidia.
Demersul constă în plata unei taxe de 10 lei care se procură de la Trezorerie, iar timbrul fiscal de doi lei de la oficiile poștale. Persoanele fizice care nu figurează în evidențe obțin cazierul pe loc, spre deosebire de persoanele fizice cu antecedente penale care își obțin cazierul după trei zile.
Sediul din Medgidia funcționează pentru cetățeni luni și joi, între orele 9.00 și 11.00.


Comentează știrea

cititor
20 septembrie 2011
Exprimare

Articol util si binevenit, redactare cel putin neglijenta:"Demersul constă în plata unei taxe de 10 lei care se procură de la Trezorerie". Taxa se procura de la trezorerie?

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2944 secunde