CAZUL CARACAL. Fragmentele osoase găsite în pădurea indicată de Gheorghe Dincă sunt UMANE

505
CAZUL CARACAL. Fragmentele osoase găsite în pădurea indicată de Gheorghe Dincă sunt UMANE - screenshot407801500-1565125447.jpg

Articole recomandate

Anchetatorii au făcut o nouă descoperire în cazul de la Caracal. În sacul găsit în pădurea indicată de Gheorghe Dincă, au fost descoperite atât fragmente osoase, cât și dinți. Experții susțin că ele sunt de natură umană.


DIICOT precizează că în cenușa găsită la liziera de pe traseul Călărași-București, loc indicat de inculpatul Gheorghe Dincă, au fost identificate fragmente osoase și dinți care, potrivit medicilor legiști, ar fi de natură umană.

"Astăzi, data de 06.08.2019, procurorii DIICOT - Structura centrală împreună cu polițiști specializați din cadrul Poliției Române - delegați în cauză, au continuat percheziția efectuată la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe, precum și cercetarea la fața locului din data de 05.08.2019, în zona indicată de către inculpat, respectiv o lizieră situată pe traseul Călărași-București. În urma cercetării la fața locului efectuate în cursul zilei de astăzi, la locul mai sus menționat, după cernerea cenușei, au fost identificate și alte fragmente osoase și dinți", precizează DIICOT într-un comunicat.

DIICOT menționează că "medicii legiști aflați la fața locului au concluzionat faptul că resturile de fragmente osoase examinate sunt cu cea mai mare probabilitate de natură umană".

De asemenea, în cauză a avut loc audierea mai multor persoane și s-a procedat la efectuarea perchezițiilor informatice asupra unor medii de stocare, la domiciliul inculpatului, acesta fiind asistat de către apărătorul din oficiu, se arată în comunicat.

Marți, anchetatorii au reluat cercetările la locuința lui Gheorghe Dincă din Caracal, fiind în desfășurare percheziția informatică. În același timp, au loc căutări în pădurea unde luni au fost descoperite fragmente osoase și cenușă, într-un sac.

Purtătorul de cuvânt al DIICOT, Mihaela Porime, declara, luni, că anchetatorii au găsit, în pădurea de lângă Caracal, fragmente osoase arse și cenunșă, care erau într-un sac și care vor fi analizate. Potrivit acesteia, Gheorghe Dincă susține că a ucis-o pe Luiza Melencu în ziua răpirii și că rămășițele îi aparțin acesteia.

"S-au continuat cercetările la locuința inculpatului și a avut loc o conducere în teren cu inculpatul, unde acesta a declarat că a abandonat un sac care conținea fragmente osoase arse și cenușă. Aceasta trebuie să fie cernută pentru a vedea ce resturi mai sunt acolo. (...) Din declarația sa, el așa a declarat că este trupul Luizei. Până nu avem rezultatele de laborator, nu ne putem pronunța", declara purtătorul de cuvânt al DIICOT.

Mihaela Porime spunea că "sunt ridicate în fiecare zi urme criminalistice care urmează să fie procesate".

Potrivit acesteia, Gheorghe Dincă a susținut că a folosit aceeași metodă ca în cazul Alexandrei Măceașnu și că agresiunea s-a produs tot în locuința sa.

Purtătorul de cuvânt al DIICOT preciza că, până la acel moment, nu erau indicii că ar fi mai multe victime și nici că Gheorghe Dincă ar fi avut complici.

Până acum nu a fost găsit telefonul Luizei.

Dincă susține că ar fi ucis-o pe fată în ziua în care a răpit-o, iar până în acest moment nu se știe dacă acesta a și violat-o, potrivit declarațiilor reprezentantului DIICOT, scrie romaniatv.net





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8361 secunde