Cazul Crevedia/Procurorii au instituit sechestru pe zeci de bunuri imobile și conturi

186
Cazul Crevedia/Procurorii au instituit sechestru pe zeci de bunuri imobile și conturi - ionutdoldurea-1694011981.png

Articole de la același autor

Procurorii au cerut instanței arestarea preventivă pentru 30 de zile a celor doi patroni ai stației GPL din Crevedia, unde au avut loc exploziile care au produs un adevărat dezastru. În același timp, procurorii au dispus măsura asiguratorie de sechestru asupra bunurilor imobile, dar și a conturilor bancare ale celor doi.


Ionuț Doldurea și Cosmin Stîngă au fost arestați


Magistrații Judecătoriei Sectorului 5 au decis, miercuri după-amiază, arestarea preventivă a celor doi patroni ai stației GPL care a explodat la Crevedia.


Sechestru pe imobile și conturi bancare


S-a dispus și instituirea unor măsuri asiguratorii asupra bunurilor celor doi patroni ai stației GPL.


„Procurorul de caz a emis o ordonanță de instituire a unor măsuri asigurătorii, apreciind că în cauză este necesară aplicarea unor asemenea măsuri pentru a se putea asigura repararea pagubelor cauzate prin comiterea infracțiunii și pentru a garanta executarea cheltuielilor judiciare. În ceea ce privește suspectul persoană juridică s-a instituit măsura asigurătorie a sechestrului cu privire la mai multe bunuri imobile, după cum urmează: 5 în județul Botoșani, 4 în județul Călărași, 28 în județul Dâmbovița, 6 în județul Giurgiu, 19 în județul Ilfov, unul în județul Olt.


Cu referire la unul dintre inculpați, s-a dispus instituirea măsurii asiguratorii a sechestrului cu privire la un bun imobil situat în București, precum și cu privire la un număr de 7 conturi bancare.


De asemenea, aceeași măsură a fost dispusă cu privire la bunurile celui de al doilea inculpat, respectiv 7 bunuri imobile situate în București și un număr de 8 conturi bancare”, se mai menționează în comunicat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4168 secunde