Ce a pățit angajata unei săli de jocuri din Constanța

286
1
Ce a pățit angajata unei săli de jocuri din Constanța - pacaneleturda-1444649540.jpg

Articole de la același autor

O angajată a unei săli de jocuri din Constanța a trecut prin clipe de groază, după ce a fost tâlhărită. Agresorul a fost reținut de oamenii legii și propus spre arestare. 


Totul s-a petrecut, sâmbătă, în jurul orei 17.00, pe bulevardul Tomis, din Constanța. Marius Florin Dumitru a fost reținut pentru tâlhărie. 


"Din probele administrate până în acest moment în cauză s-a reținut că în ziua de 10.10.2015, ora 16.54, în timp ce persoana vătămată M. A. se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu în incinta unității aparținând SC S. G. SRL din mun. Constanța, b-dul Tomis, inculpatul a deposedat-o prin întrebuințarea de violențe, respectiv prin smulgere, de suma de aproximativ 4.000 lei pe care o ținea în mână. Precizăm că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situație să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție", se arată într-un comunicat de presă.











Comentează știrea

assnum02lv74
18 iulie 2016
0jccfztp

albuterol nebulizer cymbalta cost viagra look at this propecia generic prednisone steroids nexium 40mg

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5003 secunde