Ce a pățit bătrânul care și-a omorât concubina cu făcălețul

401
Nicolae Cristea, bătrânul de 71 de ani, din Saraiu, care și-a omorât concubina de 56 de ani după ce a lovit-o de zeci de ori cu un făcăleț, a fost trimis, vineri, în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța. Magistrații de la Tribunal urmează să stabilească primul termen în procesul bătrânului.
El este acuzat că, la data de 11 septembrie, concubina sa, Ionica Țurcanu, ar fi plecat, la ora 8 dimineața, să cumpere un pachet de țigări. Numai că s-a întors după-amiază, "mirosind a țuică de prune și având o altă căciuliță pe cap decât a ei", li s-a plâns anchetatorilor bătrânul. A urmat o ceartă zdravănă, iar a doua zi, după ce amândoi au consumat băuturi alcoolice, scandalul a reînceput. Gelozia bărbatului se pare că i-a luat mințile, el bănuind-o pe femeie că a fost cu un bărbat orele în care lipsise de acasă în ziua anterioară.
El a luat-o la bătaie cu făcălețul pe Ionica și a lovit-o până ce aceasta nu s-a mai putut ridica de jos. După ce a văzut că femeia nu mai mișcă, Nicolae Cristea a intrat în panică și a apelat la un vecin de-al său. Acesta a fost cel care a anunțat medicii și Poliția. Cadrele medicale care au venit la fața locului nu au putut face altceva decât să constate decesul, pentru că femeia avea pe corp răni foarte grave, incompatibile cu viața.
Pentru fapta comisă, bătrânul riscă o pedeapsă cu închisoarea cuprinsă între 10 și 20 de ani.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 05 Noiembrie 2011
Stire din Eveniment : Incediu în localitatea Ghindărești
Sâmbătă, 05 Noiembrie 2011
Stire din Eveniment : Accident rutier grav, la intrarea în Mamaia
Pagina a fost generata in 1.3615 secunde