Ce a spus răpitorul copilului de nici trei ani judecătorilor?

200
Astăzi, magistrații de la Curtea de Apel Constanța au judecat recursul declarat de Petre Ghergheșan împotriva deciziei Tribunalului prin care acesta a fost arestat pentru o perioadă de 29 de zile pentru că a răpit un copil de trei ani și l-a sechestrat într-o grotă pentru a se răzbuna astfel pe iubita sa, sora copilului, ce hotărâse să pună capăt relației lor.

Avocatul individului a cerut respingerea propunerii de arestare formulată pe numele inculpatului pe motiv că acesta a recunoscut fapta, că regretă foarte mult cele întâmplate și că a săvârșit infracțiunea "pe fondul unei tulburări emoționale de moment".

De partea cealaltă, procurorul de ședință a spus că tânărul reprezintă un pericol public și că a plănuit elaborat răpirea unui copil de nici trei ani, care a fost la un pas de moarte, ce a fost dus într-o grotă, iar în zona respectivă se afla o haită de câini. "Nu s-a gândit la consecințele fatale privind micuțul de nici trei ani", a completat procurorul.

Ghergheșan a spus, în ultimul cuvânt: "Nu m-a dus mintea prea mult când am luat copilul. Voiam doar ca sora lui să se întoarcă la mine".

Judecătorii au decis ca acesta să rămână după gratii, respingând astfel recursul formulat de acesta.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 08 Mai 2012
Stire din Cetățenești : Căderea părului la copii
Pagina a fost generata in 0.4552 secunde