Video Ce au găsit polițiștii de frontieră la descinderile de vineri | GALERIE FOTO + VIDEO

1197
2
Polițiștii de frontieră de la Garda de Coastă, însoțiți de jandarmi, ofițeri de la Serviciul de Informații și Protecție Internă, vameși și comisari ai Gărzii Financiare, au organizat o amplă acțiune pentru combaterea contrabandei de țigări. Oamenii legii au descins la 18 adrese, din municipiile Constanța și Medgidia, cât și în localitatea Valea Ciorii, din județul Ialomița, iar captura făcută este una impresionantă: sute de mii de pachete de țigări, un adevărat arsenal de arme, valută și autoturisme de lux.

Arsenal de arme și poligon ilegal

Astfel, au fost reținute aproape 300.000 de pachete de țigări de diferite mărci (Kent, Viceroy, Ashima, Capital, President, Winston și Vigor). De asemenea, au fost ridicate în vederea confiscării patru arme de foc cu glonț, echipate cu dispozitive de ochire și vedere pe timp de noapte, o armă cu aer comprimat, o arbaletă profesională cu săgeți, un binoclu militar cu infraroșu, un dispozitiv de vedere pe timp de noapte OVN, dispozitive de bruiaj și antiinterceptare, un baston telescopic metalic, săbii, cuțite, topoare, macete și peste 1.200 de cartușe cu glonț.

Trebuie menționat că la adresa unde a fost găsită cea mai mare parte a armelor și muniției a fost depistat și un poligon, în care se păstrau urmele a peste 200 de cartușe trase, dovadă fiind tuburile găsite pe o rază de 30 de metri.

Polițiștii de frontieră au mai confiscat patru autoturisme din care un Audi Q7, două Skoda Octavia, un Renault Megane, o autoutilitară, 34 de telefoane mobile de ultimă generație, precum și sume de bani constând în 60.896 lei și 3.385 euro.

15 persoane duse la audieri

Au fost duse la audieri 15 persoane, suspecte de implicare în activități de contrabandă cu țigări, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, iar pentru opt dintre ele a fost dispusă măsura de reținere, urmând să fie prezentate Judecătoriei Constanța cu propunerea arestării preventive pentru 29 de zile.

Potrivit anchetatorilor, valoarea prejudiciului cauzat bugetului de stat prin neplata accizelor, taxelor vamale și neplata TVA-ului pentru bunurile reținute în vederea confiscării este de aproximativ 3.060.896 lei și 101.385 euro. De menționat că pentru transportarea bunurilor la sediul Gărzii de Coastă a fost nevoie de două camioane.

Comentează știrea

cristi
5 mai 2012
Important

Daca stii sa copiezi si sa lipesti un anunt ,atunci poti castiga bani lucrand de acasa in internet.Tot ceea ce iti trebuie este sa ai un calculator si conexiune la internet.Nu iti trebuie decat 10 minute pe zi ca sa pui un anunt.Daca vreti sa aflati mai multe detalii puteti intra in contact prin email [email protected]. Se castiga bani in fiecare zi Sa aveti o zi buna!

nartip
5 mai 2012
tigari

In fata policlinicii din Medgidia este un focar permanent de trafic cu tigari.Daca am vazut intamplator cu se lua marfa dintr'o masina si se distribuia la alta,'masterul' un individ care supraveghea zona dintr-un maxi,m-a amenintat ca ma calca.Cand am scos camera de filmat a demarat in tromba si dupa el masinile in cauza.Am pus cazul pe youtube,nartip2.Trec pe acolo periodic si nimeni nu-i deranjeaza.Cineva mi-a spus ca aceia sunt chiar politisti angranati intr'o retea de acest gen.Oricum,prin zona,daca treci si te uiti mai insistent la cate ceva sau cineva esti imediat 'remarcat' si esti urmarit de 2-3 insi pana iesi din zona si chiar mai departe.Mai platim politie?De ce?Acuma am devenit tinta?

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 05 Mai 2012
Stire din Eveniment : A fost cutremur
Pagina a fost generata in 1.4542 secunde