Ce fac jandarmii constănțeni de "Ora Pământului"

104
Ce fac jandarmii constănțeni de

Articole de la același autor

Jandarmii constănțeni se vor alătura, sâmbătă, 29 martie, între orele 20.30 - 21.30, inițiatorilor campaniei "Ora Pământului", prin reducerea consumului de energie electrică din locuințele proprii și, implicit, a poluării, au anunțat reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța (IJJ). 
De altfel, inspectorul șef al IJJ, col. Constantin Dima, și comandantul Grupării de Jandarmi Mobile Constanța, col. Mircea Seceleanu, au adresat un apel tuturor jandarmilor constănțeni de a participa la acțiunea "Ora Pământului" prin oprirea aparatelor electrice a căror deconectare nu afectează activitățile specifice aflate în derulare.
De asemenea, pentru acest eveniment, efective de jandarmi vor asigura măsuri de ordine publică la activitățile organizate de către ONG-urile constănțene în zonele Parcul Tăbăcăriei și Piața Ovidiu.
Jandarmii constănțeni au participat frecvent la campanii ce au avut ca scop protejarea mediului înconjurător alături de ONG-uri sau diverse instituții publice. Un exemplu recent în acest sens a fost participarea ca voluntari a jandarmilor din cadrul subunității Medgidia, pe 22 martie, la campania de împădurire desfășurată în comuna Peștera. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 28 Martie 2014
Stire din Social : Rompetrol susține Ora pământului
Pagina a fost generata in 1.3826 secunde