Ce infracțiuni rutiere au mai descoperit polițiștii de la rutieră

124
Nicu T., de 30 de ani, din Constanța, a fost depistat de polițiștii rutieri conducând un autoturism pe bulevardul I.C. Brătianu, având expirată autorizația de circulație provizorie a autoturismului. 

Marian B., de 49 de ani, din localitatea Crucea a fost prins de oamenii legii în localitate, conducând pe drumul național 2 A, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, respectiv 0,66mg/l alcool pur în aerul expirat.

Adrian G., de 49 de ani, din Mangalia, s-a ales cu dosar penal pentru că a fost prins conducând un autoturism pe Șoseaua Constanței, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, având o alcoolemie de 0,79mg/l alcool pur în aerul expirat.

Aiduan I., de 38 de ani, din Cobadin, a fost tras pe dreapta în municipiul Constanța. Acesta conducea pe bulevardul Aurel Vlaicu în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, respectiv 0,66mg/l alcool pur în aerul expirat.

Daniar M., de 38 de ani, din Medgidia, a fost depistat de rutieriști conducând un autoturism pe strada Nicolae Bălcescu din municipiul Medgidia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, respectiv 0,87mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei cinci s-au ales cu dosar penal.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 02 Februarie 2013
Stire din Eveniment : Hoț de fier vechi, în plasa polițiștilor
Pagina a fost generata in 1.7307 secunde