Ce măsuri au impus judecătorii în jaful de la Lumina

661
Magistrații de la Judecătoria Constanța au respins propunerea de arestare preventivă a celor trei persoane reținute, joi dimineață, în furtul celor două miliarde de lei vechi furați din localitatea Lumina.
Este vorba de Osman Tekin, de 21 de ani, din Constanța, Nicoleta Rodica Smău, de 23 de ani, din Lumina, și Constantin Cernega, de 29 de ani, tot din Lumina. Magistrații au respins cererea de luare a măsurii obligării de a nu părăsi țara față de inculpata Smău, dar au admis solicitările privind măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu față de toți cei trei inculpați.
Pe durata obligării de a nu părăsi localitatea Lumina pentru Constantin Cernega și Rodica-Nicoleta Smău și de a nu părăsi localitatea Constanța, pentru Osman Tekin, cei trei inculpați sunt obligați să respecte următoarele obligații: să se prezinte la instanța de judecată ori de câte ori sunt chemați; să se prezinte la secția de poliție în a cărei rază teritorială locuiesc conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliție sau ori de câte ori sunt chemați; să nu își schimbe locuința fără încuviințarea instanței; să nu se apropie de partea vătămată Mitică Neagu și să nu comunice cu acesta direct sau indirect.
Judecătorii le-au atras atenția celor trei inculpați că încălcarea cu rea-credință a obligațiilor impuse va atrage automat luarea măsurii arestării preventive.
Cei trei sunt acuzați de anchetatori de favorizarea infractorului ori complicitate la furt calificat, pentru că i-au ajutat pe autorii jafului de la Lumina să fure banii și apoi să-i ascundă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6623 secunde