Ce pățesc bișnițarii prinși de Garda de Coastă

302
Un bărbat este cercetat penal, iar alți doi au fost amendați, după ce au fost depistați de polițiștii de frontieră cu țigări de contrabandă. Primul căzut în plasa oamenilor legii a fost Nazim Codău, de 27 de ani, din Mangalia; el a fost surprins, duminică, la volanul unei Dacii Logan, în municipiul Mangalia. În urma controlului, în interiorul mașinii și în portbagaj au fost găsite mai multe genți, în care erau 6.600 de țigarete netimbrate, de diverse mărci. În consecință, șoferului i-au fost întocmite actele premergătoare pentru cercetare penală, pentru contrabandă cu țigări.
Un alt mangaliot surprins cu țigări este și Asan Sabadin, de 31 de ani; acesta încerca să comercializeze 800 de țigarete netimbrate.
În aceeași zi, polițiștii de frontieră l-au surprins și pe Nezmedin Encuț, de 34 de ani, din Cerchezu, în timp ce vindea țigări în apropierea pieții Brotăcei din Constanța. El avea 1.600 de țigarete de proveniență duty-free, dar nu deținea documente de provenien-ță. În ultimele două cazuri, țigările au fost confiscate, iar suspecții amendați cu câte 1.000 de lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 16 Martie 2012
Stire din Eveniment : Taxi burdușit cu țigări
Pagina a fost generata in 0.3023 secunde